EN en_GB 
UPB

Deschiderea Orange Educational Program pentru Politehnică 2023-2024

Care este secretul reuşitei profesionale?

Din fericire, aceasta este o întrebare care are nenumărate răspunsuri. Pentru tine, răspunsul poate fi Orange.

Te anunțăm că și în acest an Orange România susține excelența prin programul Orange Educational Program pentru Politehnică, adresat studenților din anul III al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.


Acest program se adresează în special studenților de anul III de la secțiile de ”Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații” și ”Rețele și Software de Telecomunicații”, dar este deschis și celorlalte specializări precum ”Calculatoare și Tehnologia Informației”, ”Electronică Aplicată” și ”Microelectronică, Optoelectronică și Nanotehnologii” și oferă 36 de pachete educaționale compuse din bursă, loc de practică pe perioada verii în cadrul Orange România și pachet de cursuri. Locurile de practică sunt distribuite în departamentele Tehnic și IT ale Orange România.
Lista cu locurile disponibile este aici

Programa este organizată în 8 module de cursuri ce acoperă toate tehnologiile folosite în cadrul unei rețele de telefonie mobilă. În total, programa conține 100 ore de predare, webinarii și verificare a cunoștințelor. Pentru detalii, se poate consulta programa aici

Deschiderea Orange Educational Program 2023 – 2024 va avea loc pe 8 martie 2023, în sala A101 a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenții din anul III interesați.

Înscrierile în programul Orange Educational Program 2023 – 2024 vor începe pe 10 martie. Înscrierea se poate face în condițiile prezentate detaliat în regulamentul de acordare a pachetelor educaționale pe care îl puteți consulta la adresa:

https://education.orange.ro/regulament-de-acordare-a-pachetelor-educationale-oep-2023/

Mult succes!