EN en_GB 
UPB

Anunt deschidere Orange Educational Program 2016-2017

Care este secretul reuşitei profesionale?

Din fericire, aceasta este o întrebare care are nenumărate răspunsuri. Pentru tine, răspunsul poate fi Orange.

Te anunțăm că și în acest an Orange România susține excelența prin programul Orange Educational Program pentru Politehnică, adresat studenților din anul III al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Acest program se adresează în special studenților de anul III de la secțiile de Tehnologii și sisteme de telecomunicații și  Rețele și software de telecomunicații, și  oferă 10 locuri cu bursă, 20 de locuri cu bursă de vară, 52 de locuri pentru practica de vară la Orange România (din care 30 vor fi rezervate bursierilor) și posibilitatea de a participa la cursurile din cadrul Orange Educational Program. Cele 52 de locuri de practică sunt distribuite în toate grupele din departamentele Tehnic și IT. Lista cu locurile disponibile o găsiți aici (format PDF).

Programa cursurilor este organizată în 10 module ce conțin cursuri ce acoperă toate tehnologiile folosite în cadrul unei rețele de telefonie mobilă. În total, programa conține 150 de ore de predare și 22 ore de verificare a cunoștiințelor. Pentru detalii, se poate consulta programa detaliată prezentată aici (format PDF).

Deschiderea Orange Educational Program va avea loc în data de 29 februarie la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A101 începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați. O a doua ședință de prezentare a programului Orange Educational Program pentru Politehnică va avea loc în data de 2 martie la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01(aula) începând cu ora 18:00.

Înscrierile în programul Orange Educational Program, anul universitar 2016 – 2017, vor începe pe 3 martie. Înscrierea se poate face pentru unul din cele 3 pachete educaționale prezentate detaliat în regulamentul de acordare a pachetelor educaționale (format PDF).

Mult succes!

https://www.orange.ro/programul-educational/politehnica/