EN en_GB 
UPB

Deschiderea Orange Educational Program pentru Politehnică 2018-2019

orange_logo

 

 

 

Care este secretul reuşitei profesionale?

Din fericire, aceasta este o întrebare care are nenumărate răspunsuri. Pentru tine, răspunsul poate fi Orange. Te anunțăm că și în acest an Orange România susține excelența prin programul Orange Educational Program pentru Politehnică, adresat studenților din anul III al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Acest program se adresează în special studenților de anul III de la secțiile de „Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații” și „Rețele și Software de Telecomunicații”, dar este deschis și celorlalte specializări precum „Calculatoare și Tehnologia Informației”, „Electronică Aplicată” și „Microelectronică, Optoelectronică și Nanotehnologii” și oferă 10 locuri cu bursă, 20 de locuri cu bursă de vară, 49 de locuri pentru practica de vară la Orange România (din care 30 vor fi rezervate bursierilor) și posibilitatea de a participa la cursurile din cadrul Orange Educational Program. Cele 49 de locuri de practică sunt distribuite în toate grupele din departamentele Tehnic și IT. Lista cu locurile disponibile (PDF).

Programa cursurilor este organizată în 12 module ce conțin cursuri ce acoperă toate tehnologiile folosite în cadrul unei rețele de telefonie mobilă. În total, programa conține 150 de ore de predare și 22 ore de verificare a cunoștiințelor. Pentru detalii, se poate consulta programa detaliată (PDF).

Deschiderea Orange Educational Program 2018 – 2019 va avea loc în data de 21 februarie 2018 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați. O a doua ședință de prezentare a programului Orange Educational Program pentru Politehnică va avea loc în data de 22 februarie 2018 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00.

Înscrierile în programul Orange Educational Program, anul universitar 2018 – 2019, se pot face în perioada 1 februarie 2018 – 1 martie 2018 (ora 10.00), la secretariatul Departamentului de Telecomunicaţii (B03).

Înscrierea se poate face în condițiile prezentate detaliat în regulamentul de acordare a pachetelor educaționale.

Mult succes!

Mai multe detalii despre program pe:  https://www.orange.ro/programul-educational/politehnica/.