EN en_GB 
UPB

Deschiderea Orange Educational Program pentru Politehnică 2019-2020

orange_logo
Care este secretul reuşitei profesionale?

Din fericire, aceasta este o întrebare care are nenumărate răspunsuri. Pentru tine, răspunsul poate fi Orange. Te anunțăm că și în acest an Orange România susține excelența prin programul Orange Educational Program pentru Politehnică, adresat studenților din anul III al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Acest program se adresează în special studenților de anul III de la secțiile de ”Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații” și ”Rețele și Software de Telecomunicații”, dar este deschis și celorlalte specializări precum ”Calculatoare și Tehnologia Informației”, ”Electronică Aplicată” și ”Microelectronică, Optoelectronică și Nanotehnologii” și oferă 10 locuri cu bursă, 10 locuri cu bursă de vară, 43 de locuri pentru practica de vară la Orange România (din care 30 vor fi rezervate bursierilor) și posibilitatea de a participa la cursurile din cadrul Orange Educational Program. Cele 43 de locuri de practică sunt distribuite în toate grupele din departamentele Tehnic și IT ale Orange România. Lista cu locurile disponibile (PDF).

Programa este organizată în 12 module de cursuri ce acoperă toate tehnologiile folosite în cadrul unei rețele de telefonie mobilă. În total, programa conține 120 de ore de predare și 20 ore de verificare a cunoștințelor. Pentru detalii, se poate consulta programa detaliată (PDF).

Deschiderea Orange Educational Program 2019 – 2020 va avea loc în data de 20 februarie 2019 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în sala A01/A101 începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați.
O a doua ședință de prezentare a programului Orange Educational Program pentru Politehnică va avea loc în data de 21 februarie 2019 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în sala A01/A101 începând cu ora 17:00.

Înscrierile în programul Orange Educational Program, anul universitar 2019 – 2020, se pot face în perioada 1 februarie 2019 – 28 februarie 2019 (ora 10.00 !!!), la secretariatul Departamentului de Telecomunicaţii (B03).

Înscrierea se poate face în condițiile prezentate detaliat în regulamentul de acordare a pachetelor educaționale.

Acordarea pachetelor educaţionale se face de către o Comisie formată din cadre didactice de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi specialişti ai S.C. Orange Romania S.A. pe baza:

  • dosarului de înscriere (depus la secretariatul Departamentului de Telecomunicaţii – sala B03 – în perioada 1 februarie 2019 – 28 februarie 2019, ora 10.00 !!!)
  • testului organizat de Orange România
  • interviului organizat de Orange România

Toate probele sunt obligatorii și oricare dintre ele poate fi eliminatorie. Nu se admit contestații!

Publicarea listei cu studenţii ce vor participa la testul şi interviul organizat de Orange Romania va avea loc în data de 1 martie 2019.

Testul va avea loc în data de luni, 4 martie 2019, la ora 10:00, la Centrul de Traning Orange din cadrul Facultăţii ETTI.

Interviul va fi organizat în zilele de 6-8 martie 2018, la Centrul de Traning Orange din cadrul Facultăţii ETTI.

Publicarea listei cu studenţii ce au fost admişi în cadrul programului Orange Educational Program pentru Politehnică şi a pachetului educaţional obţinut de catre aceştia va fi realizată în data de 11 martie 2019.

Semnarea convențiilor de practică și a burselor se va realiza în zilele de 11-13 martie 2019.

Pentru alte detalii puteți trimite mail la adresa gabriel.papuc@orange.com sau vă puteți informa direct la Centrul de Training Orange din corpul A, parter, complex studențesc LEU.

Mult succes!

Mai multe detalii despre program pe: https://www.orange.ro/programul-educational/politehnica/noutati/